- Adı: Eda
Cinsiyeti: Bayan
Yaşı: Belirtilmemiş
Yaşadığı Yer: İstanbul
Telefonu: Belirtilmemiş
E-mail: Gizli
İstanbul’dan beylere merhaba. Eda ben, İstanbul’da yaşamaktayım. Fen ve Edebiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim. Yaşadığım ortamlarda tek kalmaktan ve yalnızlıktan bıktım. Düşündüm taşındım yeni aşklara kalbimi açayım dedim. Bana hem aşkı tattıracak ve maddi durumuyla iyi olan beni de geçindirecek ve sadakate önem verecek, gezmeyi, eğlenmeyi ve çılgınlar gibi aşk yaşamayı isteyen bir erkek arkadaş arıyorum.
Not: İstanbul ve yakınlarından olanları tercih edeceğim.
Nerde sevdiklerim hani sevenler ben ramazan kayseride yaşıyorum 0530 182 0116 konuşabilecek bayan arkadaş arıyorum
eda selam, bana mail adresimden ulaşmanı bekliyorum. mehmetterguvenn@gmail.com
Merhabalar, adım Serdar İstanbul Avrupa yakada oturuyor ve kendi işimin sahibiyim.Maddi gücüm yerinde ,Zaman zaman beraber olacağım bayanıda maddi manevi memnun etmek isterim.Tabiki o bayanında benim isteklerimi yerine getirmesi gerekir.
Yaş; 43 boy; 1.80 kilo;83 çevremde yakışıklı ve dahada fazla karizmatik olduğum söylenir,bilemiyorum, tanıyınca sen karar vereceksin artık:))Şimdi seni tanımak isterim,beraberinde resimlerinide görürsem daha hızlı yol alabiliriz.
Sevgilerimle.